Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol, Ankara’da düzenlenen “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol,  Ankara’da düzenlenen “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

 

 

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) himayesinde Ankara’da düzenlenen “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

Sempozyum programı, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından ulusal ve uluslararası düzeyde on sekiz konuşmacı tarafından dört oturumda sunumlar gerçekleştirildi.

İki gün süren programın birinci gününde "İklim Değişikliği ve Gıda Hakkının İnsan Hakları Boyutunun Değerlendirilmesi", "Hukuk Pratiği Açısından İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı", ikinci gününde ise "Kentleşme ve Göç Bağlamında İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı", "İklim Değişikliği ve Gıda Krizinin Dezavantajlı Gruplar Üzerindeki Etkisi" başlıklı oturumlara yer verildi.

Sunulan tebliğlerin TİHEK tarafından kitaplaştırılacağı Sempozyuma, Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol ile Azerbaycan İnsan Hakları Komiseri (Ombudsman) Sabina Aliyeva TİHEK Başkanı Muharrem Kılıç’ın özel davetlileri olarak katıldı.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 15, 2022,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627282930311
2345678
9101112
Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol Sayın Emre Aktaş ve Sayın Berke Aktaş'ın raporunu yayınladı.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol Sayın Emre Aktaş ve Sayın Berke Aktaş'ın raporunu yayınladı.

            Sayın Emre Aktaş ve Sayın Berke Aktaş yapacakları inşaat için Gazimağusa Kaymakamlığı tarafından 9 Mayıs 2024 tarihinde hesaplanan inşaat ruhsatı bedelini 20 Haziran 2024 tarihinde ödediklerini, 28 Kasım 2024 tarihinde projeyi teslim etmek için gittiklerinde inşaat ruhsatı bedelinin değiştiğini, konu ruhsatın yeniden yapılandırılarak kendilerinden ek ücret talep edildiğini ve mağdur olduklarını iddia ederek Dairemize başvuruda bulunmuşlardır.

Devamını oku
131415
16171819202122
2324252627281
2345678

Arşiv