Yayınlanma tarihi: Eyl 21, 2023

Ombudsman İlkan Varol, Türkiye Cumhuriyeti Roma Büyükelçisi Gücük’ün verdiği resepsiyona katıldı

 

Ombudsman İlkan Varol,  Türkiye Cumhuriyeti Roma Büyükelçisi Gücük’ün verdiği resepsiyona katıldı.

Uluslararası Ombudsman Konferansı’na katılmak ve resmî temaslarda bulunmak üzere Roma’ya giden Varol, Türkiye Cumhuriyeti Roma Büyükelçisi Ömer Gücük’ün verdiği resepsiyonda Roma’da bulunan Türk misafirlerle bir araya geldi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 19, 2023

Ombudsman Varol, İtalya'da Uluslararası Ombudsman Konferansı’na katılacak.

 

Ombudsman İlkan Varol, İtalya’da düzenlenecek Uluslararası Ombudsman Konferansı’na katılmak ve resmi temaslarda bulunmak üzere yarın adadan ayrılıyor.

İtalya Ombudsmanı Mario Fardelli’nin daveti üzerine 21-22 Eylül tarihlerinde Roma’da düzenlenecek Uluslararası Ombudsman Konferansı’na katılacak olan Ombudsman İlkan Varol, “Küresel Krizlerde İnsan Hakları” temalı panelde konuşma yapacak.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 12, 2023

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol, “21. Yüzyılda İnsan Haklarının Geleceği” konulu konferansta konuşma yaptı.

 

 

 Ombudsman İlkan Varol, Kıbrıslı Türklerin her alanda maruz kaldığı insan hakları ihlallerinin halen yaşanmakta olduğunu vurguladı.

 Varol, “21. Yüzyılda İnsan Haklarının Geleceği” konulu konferansın “Çatışma ve Göç Ortamlarında İnsan Hakları Sorunları” oturumunda konuşma yaptı.

 Ankara, 12 Ocak 23 (TAK): Ombudsman İlkan Varol, Kıbrıslı Türklerin her alanda maruz kaldığı insan hakları ihlallerinin halen yaşanmakta olduğunu vurguladı.

 Farklı ülkelerden yaklaşık 70 Ombudsman’ın katıldığı uluslararası konferansta “Çatışma ve Göç Ortamlarında İnsan Hakları Sorunları” oturumunda konuşma yapan İlkan Varol, Kıbrıs Türk halkının geçmişten bugüne kadar geçen sürede yaşadığı insan hakları ihlallerini anlattı.

 Varol, “21’inci yüzyılda insan haklarının geleceği” temalı konferansta konuşma yapmanın kendisi için bir onur olduğunu kaydetti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ara 15, 2022

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol, Ankara’da düzenlenen “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

 

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) himayesinde Ankara’da düzenlenen “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

Sempozyum programı, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ara 5, 2022

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol 6 Aralık 2022 tarihinde resmi temaslar ve resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol 6 Aralık 2022 tarihinde resmi temaslar ve resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

İlkan Varol, İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı konularının insan hakları perspektifinden sorgulanması ve bu konulara ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla gerçekleştirilecek “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu"na katılacak.

Devamını oku
124678910Last

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718
Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol  Sayın Bülent Küçük'ün  raporunu yayınladı.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol  Sayın Bülent Küçük'ün raporunu yayınladı.

         

           Sayın Bülent Küçük ikamet etmekte olduğu Şehit Yusuf Uluğ Sokak No:18 Ortaköy Lefkoşa’daki evinin hemen yanındaki apartmanın bahçesinde bulunan kümes hayvanlarının sayısının çok olduğunu, kötü koku ve gürültü kirliliği yaratmalarından dolayı rahatsızlık yaşadığını, bu konuda Lefkoşa Türk Belediyesine bir çok kez şikayette bulunduğunu ancak şikayetlerinin sonuçsuz kaldığını iddia ederek konunun soruşturulması için Dairemize başvuruda bulunmuştur.

            Yapılan başvuru üzerine konu, 38/1996 sayılı Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) Yasası kuralları çerçevesinde incelenmiş ve ekte sunulan rapor tanzim edilmiştir.

Devamını oku
192021
22232425262728
293012345

Arşiv