Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol 6 Aralık 2022 tarihinde resmi temaslar ve resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol 6 Aralık 2022 tarihinde resmi temaslar ve resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

 

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol 6 Aralık 2022 tarihinde resmi temaslar ve resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

İlkan Varol, İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı konularının insan hakları perspektifinden sorgulanması ve bu konulara ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla gerçekleştirilecek “İklim Değişikliği ve Gıda Hakkı Uluslararası Sempozyumu"na katılacak.

İlkan Varol, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından düzenlenen ve birçok akademisyenin konuşmacı olarak katılacağı Sempozyuma, TİHEK Başkanı Muharrem Kılıç’ın özel davetlisi olarak katılacak.

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 5, 2022,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Temmuz 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol Sayın Hüseyin Işıklı'nın  raporunu yayınladı.

Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) İlkan Varol Sayın Hüseyin Işıklı'nın raporunu yayınladı.

 

Sayın Hüseyin Işıklı, Aşık Hüseyin Sokak’ta bulunan Artunç Apartmanı’nda ikamet ettiğini, komşusu Sayın Neriman (Gümüş) Cenkci’nin apartman ortak kullanım alanlarını işgal ettiğini, Sayın Cenkci’nin köpeğinin çevreyi kirlettiğini, apartmana gelenleri korkuttuğunu ve/veya ısırdığını, bahse konu şikayetlerin Girne Belediyesi tarafından çözüme ulaştırılmadığını ve apartman sakinleri olarak Belediye’ye yapmış oldukları dilekçelerine yanıt alamadıklarını iddia ederek konunun Dairemiz tarafından soruşturulmasını talep etmiştir.

Yapılan başvuru üzerine konu, 38/1996 sayılı Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) Yasası kuralları çerçevesinde incelenmiş ve rapor hazırlanmıştır.

Devamını oku
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv